KAYSERİ / MELİKGAZİ - FATİH SULTAN MEHMET HAN İLKOKULU

Mrt

Eşsiz mücadele ile bizlere unutulmaz bir mirası, "VATAN AŞKINI" bırakan "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!" destanını yazan başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy, milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldı. Türk milletinin kurtuluş mücadelesini anlatan eser 12 Mart 1921'de Meclis'te kabul edildi.

Ock

2/A Sınıfımızın yapmış olduğu "Geometrik Cisimlerden Yapı Oluşturma" etkinliği için sınıf öğretmenimiz Serpil GÜÇLÜ'ye ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

ATATÜRK'ün vefatının 85. Yılında okulumuz 2/E ve 3/E sınıfı öğrencilerimiz okul panomuzu 10 KASIM'a özel hazırladılar. Emeği geçen öğrencilerimize ve 2/E sınıf öğretmenimiz Fatma ALPARSLAN'a taşekkür ediyoruz.

Kas

ATATÜRK'ün vefatının 85. Yılında okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin yapmış olduğu "ATATÜRK'E VEFA VALİZİ" ön hazırlık çalışması yapılmıştır.

Kas

Vefatının 85. Yılında; Öğretmenimiz Perihan TUNÇ öncülüğünde 500 öğrencimiz ile yapılan çalışma.

Kas

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında, okulumuz bahçesinde yapılan etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Minnet Dolu Bir Valiz,

Cumhuriyetimizin 100. yılında sınıf öğretmenimiz sayın Perihan TUNÇ öncülüğünde "ATATÜRK'E VEFA VALİZİ" programında yer almaktan onur ve gurur duyuyoruz.

Tem

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.SINIF KAYDI OKULUMUZA DÜŞEN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYDI OKUL İDARESİ TARAFINDAN YAPILACAK OLUP VELİLERDEN HERHANGİ BİR BELGE İSTENMEYECEKTİR.

ŞUBE ÖĞRETMEN KURAMIZ 4 EYLÜL SAAT 09:30' DA ÖĞRETMENLER TARAFINDAN VELİLER EŞLİĞİNDE OKUL BAHÇESİNDE ÇEKİLECEKTİR.

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Sınıf kayıtlarımız 17 Temmuz 2023 tarihi itibari ile başlayacaktır.

Şube listeleri öğretmen ve velilerimizin de katılacağı kura ile belirlenecektir. (Kura yeri ve zamanı okulumuzun Web sitesinde duyurulacaktır.)

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okulumuzun birinci sınıflarına öğrenci kayıtları; çocuklarımızın E-Okul bilgileri esas alınarak yapılacaktır.

2023 Eylül ayının sonu itibari ile 69 ayını tamamlayan çocukların kayıtları otomatik olarak İlkokul 1. sınıfa yapılır.

2023 Eylül ayı itibari ile 69-70-71 aylık çocukların kayıtları bir yıl ertelenebilir. (Anne ya da babanın okul idaresine vereceği dilekçe ile)

66-67-68 ayını tamamlayan çocukların velileri isterse yine okul idaresine verecekleri dilekçe ile çocuklarını 1. sınıfa kayıt ettirebilirler.

1. Sınıfa Kayıt İstek Dilekçesi (66-68 aylık çocuklar için) ve 1. Sınıf Erteleme/İptal Dilekçesi (69-71 aylık çocuklar için) okul idaresinden alınarak doldurulup idareye teslim edilecektir.

Tem

3. Sınıftan 4. Sınıfa geçen öğrencilerimiz için yaz kursları 10 Temmuz 2023 tarihine ertelenmiştir.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI KAZASIZ BELASIZ GERİDE BIRAKMANIN SEVİNCİYLE KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYOR VE DEĞERLİ VELİLERİMİZE VERMİŞ OLDUKLARI DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

OKUL MÜDÜRÜ

ERSİN MARAŞLI